Vrouwelijk - Modieus - Zelfverzekerd

Privacyverklaring

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Je gegevens zullen nimmer aan derden worden verkocht en/of verstrekt!

Eleonora's XL Fashion
Gepubliceerd: april 2019

Bescherming persoonsgegevens

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus.

Eleonora's XL Fashion zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken.

Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet

Over ons

www.damesmodeplus.nl wordt beheerd door Eleonora's XL Fashion.

Onze gegevens zijn:
Eleonora's XL Fashion
Raadhuisstraat 20
2861 AJ Bergambacht
K.v.K. 73503517

Welke gegevens verzamelen wij?

Wanneer u bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief, een contactformulier hebt ingevuld, een aankoop hebt verricht of andere aanvragen doet voor één van onze producten en/of diensten, zal aan u gevraagd worden uw gegevens in te vullen. Wij verwerken alleen de gegevens die u zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Website
  • Bedrijfsnaam
  • Straat en huisnummer
  • Postcode en woonplaats
  • K.v.K. nummer
  • IP-adres
  • BTW nummer

Met welk doel verzamelen jullie de gegevens?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

Uw voor- en achternaam en e-mailadres die u invult bij het contactformulier op onze website worden gebruikt om te antwoorden op de contactaanvraag. Als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, gebruiken wij uw e-mailadres voor het verzenden van informatieve nieuwsbrieven met een frequentie van maximaal 12x per jaar.

Uw gegevens op www.damesmodeplus.nl

Wanneer u ons contactformulier hebt ingevuld, bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief of een aankoop hebt verricht en in de toekomst geen e-mail van ons wilt ontvangen, kunt u te allen tijde weer uitschrijven door middel van de link onderaan onze e-mail of door contact met ons op te nemen.

Uw persoonsgegevens worden opgeslagen in ons e-mailsysteem. Dit gaat via de servers van Mailchimp. Meer informatie over het privacybeleid van Mailchimp vind je hier.

Cookies

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer u de website opnieuw bezoekt. ​
Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van mogelijke advertenties af te stemmen op uw voorkeuren worden cookies gebruikt.

Google Analytics

Door ons statistiekenpakket, Google Analytics, worden cookies geplaatst. Wij willen graag weten hoe onze bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks onze website bezoeken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren. Wij willen natuurlijk niet dat u ongewenst gevolgd wordt, echter willen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor hebben we goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen u daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier.

Links

Op onze website kunt u links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken gaat u naar een website buiten damesmodeplus.nl. Het is mogelijk dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij u hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Bewaartermijn

Wij bewaren uw gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer u zich uitschrijft voor onze e-mails, zullen uw persoonsgegevens niet meer worden gebruikt.

De gegevens voor onze boekhouding bewaren we tenminste 7 jaar om aan onze wettelijke verplichting te voldoen. Deze gegevens worden binnen 2 jaar na het verlopen van deze verplichting door ons verwijderd.

De bovenstaande termijn geldt, mits er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaan om de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Rechten

U heeft altijd het recht om uw toestemming voor het verwerken van uw gegevens in te trekken, waarna wij uw gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverklaring op basis van uw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

U heeft ook recht op inzage in uw persoonsgegevens en het recht om uw persoonsgegevens te rectificeren. Als u wilt weten welke persoonsgegevens wij van u verwerken, dan kunt u een schriftelijk inzageverzoek indienen. Mochten uw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kunt u ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen. Daarnaast heeft u een recht op het wissen van uw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heeft u recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van uw gegevens. Ook hiervoor kunt u een schriftelijk verzoek doen. Wij zullen uw verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. U kunt uw verzoek aan ons e-mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wijzigingen

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

bos grote maten mode voor mannen bergambacht

Grote maten mode voor mannen? Kijk dan op:

Bos Grote Maten Mode

Openings
actie

Uw cadeaubon kunt u nog gebruiken tot en met 28 september 2019

Winkelhof logo

Eleonora’s XL Fashion is aangesloten bij Winkelhof Bergambacht.

evenementen en acties